Escape room

Nu boeken

Escaperoom Maastricht

Hidden bar & escape room Maastricht

60 minutes and counting

Ergens in het centrum van Maastricht bevindt zich "The Bar", een zogenaamde "hidden bar".

Een Bar die je eerst moet vinden voordat je er iets kan drinken. Op een vooraf afgesproken plek in het centrum van Maastricht ontvang je van een voorbijganger instructies. Volg je deze instructies nauw op en zet jullie groep zich goed in om deze geocache op te lossen dan ontvang je van ons de coördinaten van The Bar, als jullie ook nog het wachtwoord weten te achterhalen dan laat de gastheer jullie binnen en kunnen jullie wat drinken in The Bar…

Maar je hebt maar 60 minuten om The Bar te vinden en er binnen te komen. Ben je te laat…dan zal de locatie voor jullie geheim blijven…

Escape Room The Bar Maastricht

Een droom komt uit…opgesloten in een bar!! Eenmaal binnen in The Bar geniet je samen van een lekker drankje en kunnen jullie even tot rust komen, maar dan opeens…BAM! De deur slaat dicht en jullie zitten opgesloten in The Bar de klok telt af en jullie hebben 60 minuten om te ontsnappen uit The Bar, samen met je team probeer je de code van het deurslot te achterhalen door je een weg te banen door de puzzels en raadsels. Maar gelukkig blijft de bar tijdens jullie zoektocht wel gewoon open voor een lekker drankje.

Om The Bar en deze escape room te kunnen spelen heb je het volgende nodig:

  • Minimaal 2 gezellige mensen, maximaal 6!
  • Een grote algemene kennis, of een mobiele telefoon met internetverbinding :-)
  • Een mobiele telefoon met sms tegoed
  • Een mobiele telefoon met Google Maps
  • Pen & papier
  • Beetje tempo, je hebt nl. maar 60 minuten
  • Beetje geld voor een drankje :-)
Have fun, but stay focused!
Escaperoom Maastricht Map Escaperoom The Bar Maastricht phone Escaperoom Maastricht tube The Bar Maastricht al Escaperoom The Bar Maastricht counter
Escaperoom Maastricht lock The Bar Maastricht box Escaperoom The Bar  Maastricht bottle Escaperoom Maastricht clock The Bar Maastricht key Escaperoom Maastricht drinks

Borrel&
diner

Ook is het mogelijk om uw bezoek aan The Bar te koppelen aan een Lunch, Diner en/of Borrel bij onze partner Gastrobar 2H in Maastricht, Hierdoor beleeft u samen met uw gezelschap een geheel verzorgd uitje. Uw hele uitje in 1 klap geregeld! En ook nog 10% korting op alle gerechten!!

U kunt bij het reserveren aangeven of u een tafeltje wilt reserveren bij Gastrobar 2H, wij regelen de rest!

Kijk op de website van Gastrobar 2h voor de menukaart!

Contact

Gebruik dit formulier alleen voor vragen, voor reserveringen scroll dan even verder.

De beleving is voor ons de hoogste prioriteit, wij adviseren 4 deelnemers, meer dan 4 personen is druk in The Bar waardoor niet iedereen alles evengoed zal meekrijgen, maar je mag tot maximaal 6 personen deelnemen. Zijn jullie met meer dan 6 personen en maximaal 12 personen dan kunnen jullie 2 tijdslots na elkaar boeken, in dit geval zullen jullie samen de speurtocht doen en eenmaal op locatie in 2 groepen na elkaar de Escaperoom. De prijs hiervoor zal 2x de prijs van de Escaperoom zijn.

Nu boeken

De speurtocht en Escaperoom zijn in het Engels. Jullie groep mag uit maximaal 6 personen bestaan.Zijn jullie met meer dan 6 personen en maximaal 12 personen dan kunnen jullie 2 tijdslots na elkaar boeken, in dit geval zullen jullie samen de speurtocht doen en eenmaal op locatie in 2 groepen na elkaar de Escaperoom. De prijs hiervoor zal 2x de prijs van de Escaperoom zijn.

De speurtocht en Escaperoom zijn in het Engels! Het spel duurt alles bij elkaar maximaal 2,5 uur.(in het geval van 1 groep)

De prijzen zijn als volgt:

2-6 personen € 125,00 (1 groep)
6-12 personen € 250,00 (2 groepen)

Met grotere groepen worden de wachttijden te lang.

Aanvangstijden The Bar zondag t/m vrijdag zijn: 11.00 uur / 14.00 uur / 17.00 uur / 19.30 uur

Aanvangstijden The Bar zaterdag zijn: 11.00 uur / 14.00 uur / 17.00 uur / 19.30 uur

Wij hebben op voorhand 1 telefoonnummer nodig welke ook op de dag zelf bereikbaar is.

Let op: Vanwege de enorme interesse en hoeveelheid aanvragen kan het even duren voordat u van ons een reactie of bevestiging ontvangt......geen stress, we doen ons best om iedereen van dit uitje te kunnen genieten! De meeste aanvragen zullen tussen 3 en 5 werkdagen verwerkt worden. Let op: Aanvragen worden behandeld volgens datum van binnenkomst, het kan dus voorkomen dat uw reservering niet door kan gaan ook al was de datum en het tijdstip beschikbaar op het moment van boeken.

Beschikbaarheid::
Zodra u op Nu Boeken klikt komt u op het reserveringsformulier, klikt u vervolgens op gewenste speeldatum dan kunt u hier een indicatie van de nog beschikbare data en tijden terugvinden.

Nu boeken

Say Hello

www.barescape.nl
barescapemaastricht@gmail.com

Ons adres

Maastricht
Anders wordt het te makkelijk :-)

Openingstijden

Alleen op reservering
Laatste reservering om 19:30